Het 'recordbedrag' van 80 miljoen euro aan investeringen zal onder meer dienen voor een nieuw R&D-centrum in Groot-Bijgaarden, een upgrade van de productievestigingen in Groot-Bijgaarden en in het Amerikaanse Pennsauken. Met het miljoenenbedrag wordt ook de voltooiing en opstart van een fabriek in het Chinese Guangzhou gepland.

Voor 2018 mikt de bakkerijgroep op een omzet van 2 miljard euro tegenover 1,2 miljard euro vorig jaar. Dat was 11 procent meer dan in 2010. De bedrijfskasstroom bedroeg 108,3 miljoen euro, een stijging met 4 procent.

Puratos levert producten en expertise voor de bakkerij-, patisserie-
en de chocoladesector. (Belga/BO)

Het 'recordbedrag' van 80 miljoen euro aan investeringen zal onder meer dienen voor een nieuw R&D-centrum in Groot-Bijgaarden, een upgrade van de productievestigingen in Groot-Bijgaarden en in het Amerikaanse Pennsauken. Met het miljoenenbedrag wordt ook de voltooiing en opstart van een fabriek in het Chinese Guangzhou gepland. Voor 2018 mikt de bakkerijgroep op een omzet van 2 miljard euro tegenover 1,2 miljard euro vorig jaar. Dat was 11 procent meer dan in 2010. De bedrijfskasstroom bedroeg 108,3 miljoen euro, een stijging met 4 procent. Puratos levert producten en expertise voor de bakkerij-, patisserie- en de chocoladesector. (Belga/BO)