Er zijn besprekingen gestart over een 'potentiële strategische transactie met betrekking tot TeleSign', klinkt het in de mededeling van Proximus. In 2017 nam Proximus het Amerikaanse bedrijf over voor 230 miljoen dollar.

Snel groeitraject

Eerder gaf het telecombedrijf al aan TeleSign te willen ondersteunen in zijn snelle groeitraject als speler in authenticatie en digitale identiteitsdiensten. 'Om dit te realiseren onderzoeken we verschillende strategische opties die TeleSign in staat stellen zijn volledig potentieel te benutten, en waarbij het tegelijkertijd een meerderheidsbelang aanhoudt. Een beursnotering via een SPAC-fusie is inderdaad uit dit proces naar voren gekomen als een van de potentiële strategische pistes.'

TeleSign levert beveiligingsdiensten aan enkele wereldspelers, waaronder Salesforce, Evernote en Tinder.

Er zijn besprekingen gestart over een 'potentiële strategische transactie met betrekking tot TeleSign', klinkt het in de mededeling van Proximus. In 2017 nam Proximus het Amerikaanse bedrijf over voor 230 miljoen dollar. Eerder gaf het telecombedrijf al aan TeleSign te willen ondersteunen in zijn snelle groeitraject als speler in authenticatie en digitale identiteitsdiensten. 'Om dit te realiseren onderzoeken we verschillende strategische opties die TeleSign in staat stellen zijn volledig potentieel te benutten, en waarbij het tegelijkertijd een meerderheidsbelang aanhoudt. Een beursnotering via een SPAC-fusie is inderdaad uit dit proces naar voren gekomen als een van de potentiële strategische pistes.'TeleSign levert beveiligingsdiensten aan enkele wereldspelers, waaronder Salesforce, Evernote en Tinder.