Het aandeel van Besix in het contract bedraagt zo'n 203 miljoen dollar (165 miljoen euro) of 78 procent van de totale waarde van de overeenkomst. Dat heeft Orascom Construction Group, dat vijftig procent van Besix in handen heeft, maandag aangekondigd.

Het project omvat de aanleg van 2,42 kilometer weg op drooggelegd terrein en nog eens 1,6 kilometer bestaande wegconstructie. Op die manier zal er toegang ontstaan tot de Bahrain Financial Harbor en de Bahrain Business Bay.

Het project zou afgewerkt moeten worden tijdens het tweede kwartaal van 2013.

Het aandeel van Besix in het contract bedraagt zo'n 203 miljoen dollar (165 miljoen euro) of 78 procent van de totale waarde van de overeenkomst. Dat heeft Orascom Construction Group, dat vijftig procent van Besix in handen heeft, maandag aangekondigd. Het project omvat de aanleg van 2,42 kilometer weg op drooggelegd terrein en nog eens 1,6 kilometer bestaande wegconstructie. Op die manier zal er toegang ontstaan tot de Bahrain Financial Harbor en de Bahrain Business Bay. Het project zou afgewerkt moeten worden tijdens het tweede kwartaal van 2013.