De Deerlijkse kmo, die ook een vestiging in Brussel heeft, neemt met onmiddellijke ingang zijn sectorgenoot Mouscron Gastronomie over.

Volgens Malysse biedt die overname een belangrijke meerwaarde door de complementariteit van Mouscron Gastronomie. Lobster Fish is een aanbieder van schaaldieren aan de horeca, vooral restaurants. Mouscron Gastronomie levert aan hetzelfde doelpubliek een breed assortiment van foie gras, bereide terrines en truffels.

De integratie van Mouscron Gastronomie zorgt voor een geschatte extra omzet van 1 miljoen euro, boven op de 15 miljoen euro die het snel groeiende Lobster Fish nu al realiseert. (KC)

De Deerlijkse kmo, die ook een vestiging in Brussel heeft, neemt met onmiddellijke ingang zijn sectorgenoot Mouscron Gastronomie over. Volgens Malysse biedt die overname een belangrijke meerwaarde door de complementariteit van Mouscron Gastronomie. Lobster Fish is een aanbieder van schaaldieren aan de horeca, vooral restaurants. Mouscron Gastronomie levert aan hetzelfde doelpubliek een breed assortiment van foie gras, bereide terrines en truffels. De integratie van Mouscron Gastronomie zorgt voor een geschatte extra omzet van 1 miljoen euro, boven op de 15 miljoen euro die het snel groeiende Lobster Fish nu al realiseert. (KC)