De CEO en meerderheidsaandeelhouder van de weefgetouwen- en machineonderdelengroep, Luc Tack, sprak een jaar geleden nog over een tegenvallend resultaat, maar beloofde beterschap. Die belofte kon hij waarmaken. Hij maakt zich sterk dat Picanol bij het jaareinde "lichtjes hoger" uitkomt in vergelijking met 2012.

Tack heeft van de "dode mus" die Picanol in 2009 was, een fiere arend gemaakt. Zelf schrijft hij dat in de eerste plaats toe aan de niet aflatende O&O-inspanningen, aan de consequente dienstverlening en aan de constructieve - lees: flexibele - samenwerking met zijn achterban. Uiteraard heeft ook de sterke marktvraag naar de kwalitatief hoog aangeschreven weefmachines en machineonderdelen een rol gespeeld in de fraaie cijfers.

De Picanol Group heeft een divisie weefmachines en een voor machineonderdelen. Ze telt wereldwijd 1950 medewerkers. (KC)

De CEO en meerderheidsaandeelhouder van de weefgetouwen- en machineonderdelengroep, Luc Tack, sprak een jaar geleden nog over een tegenvallend resultaat, maar beloofde beterschap. Die belofte kon hij waarmaken. Hij maakt zich sterk dat Picanol bij het jaareinde "lichtjes hoger" uitkomt in vergelijking met 2012.Tack heeft van de "dode mus" die Picanol in 2009 was, een fiere arend gemaakt. Zelf schrijft hij dat in de eerste plaats toe aan de niet aflatende O&O-inspanningen, aan de consequente dienstverlening en aan de constructieve - lees: flexibele - samenwerking met zijn achterban. Uiteraard heeft ook de sterke marktvraag naar de kwalitatief hoog aangeschreven weefmachines en machineonderdelen een rol gespeeld in de fraaie cijfers. De Picanol Group heeft een divisie weefmachines en een voor machineonderdelen. Ze telt wereldwijd 1950 medewerkers. (KC)