D'heygere wordt honderd procent hoofdaandeelhouder van het familiebedrijf dat in 1933 werd gesticht en nu aan de vierde generatie toe is maar wilde defamiliariseren. "Het was de opportuniteit waar ik al enkele jaren zat op te wachten," zegt Philippe D'heygere die nu weer volwaardig ondernemer wordt. De voorbije jaren was hij vooral actief als investeerder, ondermeer via Creafund.

Lapauw is een gereputeerde fabrikant van industriële wasmachines die letterlijk over de hele wereld worden verkocht. Klanten zijn linnenservicebedrijven, scholen, hotels, ziekenhuizen en rusthuizen. De intrede van D'heygere past in een strategische doelstelling. "Lapauw wil tekenen voor een versnelde groei wereldwijd," zegt Philippe D'heygere die op de exportmarkten heel wat ervaring heeft.

Bij Lapauw werken een honderdtal mensen en het winstgevende bedrijf tekent voor een omzet van om en bij de 20 miljoen euro. Yves en Dominique Lapauw vertegenwoordigers van de vierde generatie en kinderen van Romain Lapauw, zijn operationeel actief. Lapauw heeft benevens de vestiging in Kortrijk ook en eigen vestiging in het Franse Epinay.

KC

D'heygere wordt honderd procent hoofdaandeelhouder van het familiebedrijf dat in 1933 werd gesticht en nu aan de vierde generatie toe is maar wilde defamiliariseren. "Het was de opportuniteit waar ik al enkele jaren zat op te wachten," zegt Philippe D'heygere die nu weer volwaardig ondernemer wordt. De voorbije jaren was hij vooral actief als investeerder, ondermeer via Creafund. Lapauw is een gereputeerde fabrikant van industriële wasmachines die letterlijk over de hele wereld worden verkocht. Klanten zijn linnenservicebedrijven, scholen, hotels, ziekenhuizen en rusthuizen. De intrede van D'heygere past in een strategische doelstelling. "Lapauw wil tekenen voor een versnelde groei wereldwijd," zegt Philippe D'heygere die op de exportmarkten heel wat ervaring heeft. Bij Lapauw werken een honderdtal mensen en het winstgevende bedrijf tekent voor een omzet van om en bij de 20 miljoen euro. Yves en Dominique Lapauw vertegenwoordigers van de vierde generatie en kinderen van Romain Lapauw, zijn operationeel actief. Lapauw heeft benevens de vestiging in Kortrijk ook en eigen vestiging in het Franse Epinay. KC