Cracco bouwde tussen 1993 en 2014 de uitzendgroep Accent uit. Hij verkocht in twee stappen zijn aan­delen en kocht de horlogemaker Rodania op. Maar dat bedrijf bezorgde hem vooral kopzorgen.

Afgelopen jaar verloor Rodania zelfs 7 miljoen euro, evenveel als de omzet. De verliezen hadden onder meer te maken met het afboeken van oude voorraden.

En dus plooit Cracco zich nu terug op zijn oude liefde, de interimsector, waar hij samen met zijn rechterhand Lieven Bonamie JobFixers uitbouwt, meldt De Standaard dinsdag. Hiervoor zoekt hij nog een minderheidsaandeelhouder.

Cracco zegt Rodania er niet bij te kunnen nemen, onder meer verwijzend naar zijn gezondheidsproblemen. Het merk Rodania (inclusief de juwelen Nona) en voorraden staan te koop. De ondernemer houdt wel een klein team voor het merk ManfredCracco (duurdere uurwerken) uit de verkoop.

Cracco bouwde tussen 1993 en 2014 de uitzendgroep Accent uit. Hij verkocht in twee stappen zijn aan­delen en kocht de horlogemaker Rodania op. Maar dat bedrijf bezorgde hem vooral kopzorgen. Afgelopen jaar verloor Rodania zelfs 7 miljoen euro, evenveel als de omzet. De verliezen hadden onder meer te maken met het afboeken van oude voorraden. En dus plooit Cracco zich nu terug op zijn oude liefde, de interimsector, waar hij samen met zijn rechterhand Lieven Bonamie JobFixers uitbouwt, meldt De Standaard dinsdag. Hiervoor zoekt hij nog een minderheidsaandeelhouder.Cracco zegt Rodania er niet bij te kunnen nemen, onder meer verwijzend naar zijn gezondheidsproblemen. Het merk Rodania (inclusief de juwelen Nona) en voorraden staan te koop. De ondernemer houdt wel een klein team voor het merk ManfredCracco (duurdere uurwerken) uit de verkoop.