Vrijdagochtend wordt het overleg tussen directie en bonden hervat. "In afwachting blijft de centrale stil liggen. Hopelijk kan de centrale vrijdag worden herstart, het blijft afwachten", aldus nog Van Wijngaerden.

Het personeel van de steenkoolcentrale in Langerlo ging woensdag in staking. De centrale van 500 MW werd stilgelegd. Het personeel is ongerust over de toekomst en vreest in 2016 op straat te staan. De directie heeft er alle vertrouwen in dat er een overnemer zal komen voor het project waarbij de steenkoolcentrale wordt omgevormd tot een biomassacentrale. (Belga/NS)

Vrijdagochtend wordt het overleg tussen directie en bonden hervat. "In afwachting blijft de centrale stil liggen. Hopelijk kan de centrale vrijdag worden herstart, het blijft afwachten", aldus nog Van Wijngaerden. Het personeel van de steenkoolcentrale in Langerlo ging woensdag in staking. De centrale van 500 MW werd stilgelegd. Het personeel is ongerust over de toekomst en vreest in 2016 op straat te staan. De directie heeft er alle vertrouwen in dat er een overnemer zal komen voor het project waarbij de steenkoolcentrale wordt omgevormd tot een biomassacentrale. (Belga/NS)