Het werk bij de garages van D'Ieteren werd begin september neergelegd na de aankondiging door de directie dat ze de loon- en arbeidsvoorwaarden er wil terugschroeven. Het gaat om de D'Ieteren Centers in Zaventem, Drogenbos, Anderlecht en Elsene, die verkoop- en naverkoopdiensten bieden voor de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, My Way en Wondercar. Bij de garages werken zowat 400 mensen.

Woensdag organiseren de vakbonden en de directie een referendum, waar het voorstel van de directie besproken zal worden. Op dat moment zal ook beslist worden of de staking al dan niet wordt voorgezet.

Het werk bij de garages van D'Ieteren werd begin september neergelegd na de aankondiging door de directie dat ze de loon- en arbeidsvoorwaarden er wil terugschroeven. Het gaat om de D'Ieteren Centers in Zaventem, Drogenbos, Anderlecht en Elsene, die verkoop- en naverkoopdiensten bieden voor de merken Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, My Way en Wondercar. Bij de garages werken zowat 400 mensen. Woensdag organiseren de vakbonden en de directie een referendum, waar het voorstel van de directie besproken zal worden. Op dat moment zal ook beslist worden of de staking al dan niet wordt voorgezet.