Het personeel kon zich maandag en dinsdag in een referendum uitspreken over een akkoord dat vakbonden en directie vorige maand hadden bereikt. Het grote verschil in voorstanders is volgens Collier te verklaren door de aard van de twee cao's.

De eerste cao geeft alle werknemers individuele werkzekerheid tot en met 2014. De reguliere cao geldt voor 2010 en omvat onder meer een eenmalige premie, een resultaatgebonden bonus van 225 euro netto voor alle arbeiders en baremieke bedienden.
Bij Bayer werken 842 mensen.

Het personeel kon zich maandag en dinsdag in een referendum uitspreken over een akkoord dat vakbonden en directie vorige maand hadden bereikt. Het grote verschil in voorstanders is volgens Collier te verklaren door de aard van de twee cao's. De eerste cao geeft alle werknemers individuele werkzekerheid tot en met 2014. De reguliere cao geldt voor 2010 en omvat onder meer een eenmalige premie, een resultaatgebonden bonus van 225 euro netto voor alle arbeiders en baremieke bedienden. Bij Bayer werken 842 mensen.