Perrigo verwierp enkele dagen geleden al een bod van 205 dollar per aandeel. Nu biedt Mylan 60 dollar cash en 2,2 Mylan-aandelen.

Rekening houdend met de prijs van het aandeel Mylan bij beurssluiting donderdag, gaat het om een bod van 222,12 dollar per aandeel Perrigo.

Maar Perrigo ziet dat anders. "Gebaseerd op de koers van 55,31 dollar van het aandeel Perrigo op 10 maart, de laatste dag voor de speculatie startte dat de Israëlische farmareus Teva op Mylan aast, bedraagt het bod 181,67 dollar per aandeel", stelt Perrigo, dat onlangs Omega Pharma overnam, in een persbericht.

Het bedrijf raadt aandeelhouders sterk aan om geen actie te ondernemen.

'Today's announcement from Mylan proposes a price that is lower than the previously rejected proposal. Based on Mylan's unaffected price of $55.31 per share on March 10, 2015, the last day of trading prior to widespread public speculation that Teva was considering an offer for Mylan, the value of the Offer is $181.67 per Perrigo share. Shareholders are strongly advised to take no action in relation to the Offer.' (uit het persbericht van Perrigo)

(Belga/BO)

Perrigo verwierp enkele dagen geleden al een bod van 205 dollar per aandeel. Nu biedt Mylan 60 dollar cash en 2,2 Mylan-aandelen. Rekening houdend met de prijs van het aandeel Mylan bij beurssluiting donderdag, gaat het om een bod van 222,12 dollar per aandeel Perrigo. Maar Perrigo ziet dat anders. "Gebaseerd op de koers van 55,31 dollar van het aandeel Perrigo op 10 maart, de laatste dag voor de speculatie startte dat de Israëlische farmareus Teva op Mylan aast, bedraagt het bod 181,67 dollar per aandeel", stelt Perrigo, dat onlangs Omega Pharma overnam, in een persbericht. Het bedrijf raadt aandeelhouders sterk aan om geen actie te ondernemen. (Belga/BO)