De fabriek in Borgloon produceert vruchtensappen in glas van het merk Looza. De 84 werknemers behouden hun job onder dezelfde voorwaarden, meldt PepsiCo dinsdag. Het merk Looza blijft eigendom van PepsiCo.

De productievestiging in Borgloon draaide momenteel ver onder de beschikbare capaciteit. Bovendien werd in juni 2010 nog een besparingsronde doorgevoerd waarbij 35 van de 123 banen sneuvelden.

Volgens PepsiCo heeft Konings, dat behoefte heeft aan bijkomende productiecapaciteit, de vestiging in Borgloon goede toekomstperspectieven te bieden. De ondernemingsraad en het personeel werden dinsdag op de hoogte gebracht van de verkoop van de productievestiging.

PepsiCo stelt in België meer dan 900 mensen tewerk op vier verschillende sites. Konings telt een 200-tal werknemers in twee vestigingen in Zonhoven.

De fabriek in Borgloon produceert vruchtensappen in glas van het merk Looza. De 84 werknemers behouden hun job onder dezelfde voorwaarden, meldt PepsiCo dinsdag. Het merk Looza blijft eigendom van PepsiCo. De productievestiging in Borgloon draaide momenteel ver onder de beschikbare capaciteit. Bovendien werd in juni 2010 nog een besparingsronde doorgevoerd waarbij 35 van de 123 banen sneuvelden. Volgens PepsiCo heeft Konings, dat behoefte heeft aan bijkomende productiecapaciteit, de vestiging in Borgloon goede toekomstperspectieven te bieden. De ondernemingsraad en het personeel werden dinsdag op de hoogte gebracht van de verkoop van de productievestiging. PepsiCo stelt in België meer dan 900 mensen tewerk op vier verschillende sites. Konings telt een 200-tal werknemers in twee vestigingen in Zonhoven.