Volgens de Mediahuis-kranten en De Morgen wou bij Zodiak Belgium niemand reageren op het onderzoek. Kate Humphreys, woordvoerder van moederbedrijf Banijay Group, zegt in Het Nieuwsblad dat Bastiaens en Spaepen inderdaad 'het bedrijf hebben verlaten'. 'Peter Langenberg, operationeel directeur van Banijay Group, zal tijdelijk de dagelijkse leiding op zich nemen, samen met een tijdelijke financieel directeur om de continuïteit van alle ontwikkelingen en producties te verzekeren.'

De Morgen citeert bronnen 'dicht bij het bedrijf' die stellen het om een fraudezaak zou gaan waarbij Bastiaens zichzelf verrijkt zou hebben met geld van het bedrijf. CEO Spaepen zou niet rechtstreeks betrokken zijn bij de fraude maar wordt als CEO van het bedrijf wel als medeverantwoordelijke gezien.

Het Antwerpse parket bevestigt in de kranten dat het een onderzoek is begonnen na een klacht met burgerlijke partijstelling.

Volgens de Mediahuis-kranten en De Morgen wou bij Zodiak Belgium niemand reageren op het onderzoek. Kate Humphreys, woordvoerder van moederbedrijf Banijay Group, zegt in Het Nieuwsblad dat Bastiaens en Spaepen inderdaad 'het bedrijf hebben verlaten'. 'Peter Langenberg, operationeel directeur van Banijay Group, zal tijdelijk de dagelijkse leiding op zich nemen, samen met een tijdelijke financieel directeur om de continuïteit van alle ontwikkelingen en producties te verzekeren.'De Morgen citeert bronnen 'dicht bij het bedrijf' die stellen het om een fraudezaak zou gaan waarbij Bastiaens zichzelf verrijkt zou hebben met geld van het bedrijf. CEO Spaepen zou niet rechtstreeks betrokken zijn bij de fraude maar wordt als CEO van het bedrijf wel als medeverantwoordelijke gezien.Het Antwerpse parket bevestigt in de kranten dat het een onderzoek is begonnen na een klacht met burgerlijke partijstelling.