Binnen de MR is beslist Michel Moll niet langer voor te stellen als bestuurder van BIO, de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden. Nadat hij eerder ook zijn zitje bij Belgacom verloor, wordt Moll bij BIO nu vervangen door Jean-Claude Fontinoy, een getrouwe van MR-vicepremier Didier Reynders. Dat schrijft L'Echo.

Moll kwam recentelijk in het oog van een stormpje terecht rond zijn rol binnen Belgacom toen bleek dat hij Huawei advies had gegeven over telecomactiviteiten. Hij zou daarvoor bijna een miljoen euro hebben opgestreken. Huawei zelf heeft altijd volgehouden dat er geen belangenconflict was.

Hij werd in de raad van bestuur uiteindelijk vervangen door Laurent Levaux. Ook bij BIO was Moll al een hele tijd bestuurder.


Binnen de MR is beslist Michel Moll niet langer voor te stellen als bestuurder van BIO, de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden. Nadat hij eerder ook zijn zitje bij Belgacom verloor, wordt Moll bij BIO nu vervangen door Jean-Claude Fontinoy, een getrouwe van MR-vicepremier Didier Reynders. Dat schrijft L'Echo. Moll kwam recentelijk in het oog van een stormpje terecht rond zijn rol binnen Belgacom toen bleek dat hij Huawei advies had gegeven over telecomactiviteiten. Hij zou daarvoor bijna een miljoen euro hebben opgestreken. Huawei zelf heeft altijd volgehouden dat er geen belangenconflict was. Hij werd in de raad van bestuur uiteindelijk vervangen door Laurent Levaux. Ook bij BIO was Moll al een hele tijd bestuurder.