De garantie zou volgens het bericht van de Duitse krant zo lang duren tot de eigenaar de wagen doorverkoopt. Of de garantie voor alle modellen zal gelden en of ze onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage zal dekken, is niet bekend. Ook blijft het onduidelijk of de autobouwer de garantie al dan niet enkel in Duitsland wil aanbieden.

Opel zou donderdag meer details bekendmaken over de garantie. De autobouwer verkocht in Duitsland tot eind juli 131.364 nieuwe wagens, of 40,3 procent minder dan tijdens dezelfde periode een jaar eerder.

De garantie zou volgens het bericht van de Duitse krant zo lang duren tot de eigenaar de wagen doorverkoopt. Of de garantie voor alle modellen zal gelden en of ze onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage zal dekken, is niet bekend. Ook blijft het onduidelijk of de autobouwer de garantie al dan niet enkel in Duitsland wil aanbieden.Opel zou donderdag meer details bekendmaken over de garantie. De autobouwer verkocht in Duitsland tot eind juli 131.364 nieuwe wagens, of 40,3 procent minder dan tijdens dezelfde periode een jaar eerder.