In januari, tijdens het autosalon van Detroit, had Reilly nog gezegd dat hij rekening hield met een achteruitgang van 0 tot 5 procent tegenover de 1,2 miljoen verkochte voertuigen in 2009.

Klaus Franz, de voorzitter van de Europese ondernemingsraad bij Opel, reageert met onbegrip. "Ik kan niet begrijpen waarom Reilly de verkoopcijfers voor 2010 naar onder bijstelt en een dermate pessimistisch beeld schetst", zegt Franz. Volgens hem komt dat beeld niet overeen met de huidige productieaantallen en de extra ploegen in verschillende fabrieken.

In januari, tijdens het autosalon van Detroit, had Reilly nog gezegd dat hij rekening hield met een achteruitgang van 0 tot 5 procent tegenover de 1,2 miljoen verkochte voertuigen in 2009. Klaus Franz, de voorzitter van de Europese ondernemingsraad bij Opel, reageert met onbegrip. "Ik kan niet begrijpen waarom Reilly de verkoopcijfers voor 2010 naar onder bijstelt en een dermate pessimistisch beeld schetst", zegt Franz. Volgens hem komt dat beeld niet overeen met de huidige productieaantallen en de extra ploegen in verschillende fabrieken.