In het derde kwartaal nam de omzet van Roularta toe voor de drie divisies (print, audiovisueel en nieuwe media).

Na een lichte terugval in het tweede kwartaal noteerde de divisie Printed Media in het derde kwartaal van 2011 opnieuw een omzetstijging met 2,7 procent tegenover het derde kwartaal van 2010.

De inkomsten van de audiovisuele divisie stegen van 34,2 naar 36,4 miljoen euro (+6,6 procent) tegenover vorig jaar. Ook de publiciteit binnen de nieuwe media in het derde kwartaal blijven stijgen, met de koepelsites knack.be, levif.be en lexpress.fr als speerpunten.

Ondanks een hogere omzet heeft de algemene economische toestand gezorgd voor onrust bij adverteerders, zodat de reclame- inkomsten vanaf oktober een dalende trend vertonen, luidt het. Voor het volledige boekjaar 2011 verwacht Roularta wel een omzetstijging. (BO)

In het derde kwartaal nam de omzet van Roularta toe voor de drie divisies (print, audiovisueel en nieuwe media). Na een lichte terugval in het tweede kwartaal noteerde de divisie Printed Media in het derde kwartaal van 2011 opnieuw een omzetstijging met 2,7 procent tegenover het derde kwartaal van 2010. De inkomsten van de audiovisuele divisie stegen van 34,2 naar 36,4 miljoen euro (+6,6 procent) tegenover vorig jaar. Ook de publiciteit binnen de nieuwe media in het derde kwartaal blijven stijgen, met de koepelsites knack.be, levif.be en lexpress.fr als speerpunten.Ondanks een hogere omzet heeft de algemene economische toestand gezorgd voor onrust bij adverteerders, zodat de reclame- inkomsten vanaf oktober een dalende trend vertonen, luidt het. Voor het volledige boekjaar 2011 verwacht Roularta wel een omzetstijging. (BO)