Arseus heeft in het derde kwartaal een omzet behaald van 110,9 miljoen euro. Dat levert een omzetgroei van 34,1 procent op voor de leverancier van producten voor de medische sector. In Nederland en Noord-Amerika komen er nieuwe productievestigingen. Dat meldt het bedrijf voorbeurs.

CEO Ger Van Jeveren spreekt van een "sterk resultaat" dankzij innovatie en optimalisatie bij de magistrale bereidingen. Bijna de volledige omzet komt op het conto van Fagron, dat grondstoffen levert voor die eigen bereidingen van apothekers.

Ook meldt het bedrijf dat de R&D-afdeling van Fagron werkt aan een concept voor pijnbestrijding. Het gaat om middelen die via de huid opgenomen worden om lokaal pijn te bestrijden, met beperking van de bijwerkingen die bij algemeen werkende pijnmiddelen optreden. Het concept zal in de eerste helft van volgend jaar gelanceerd worden. (Belga/NS)

Arseus heeft in het derde kwartaal een omzet behaald van 110,9 miljoen euro. Dat levert een omzetgroei van 34,1 procent op voor de leverancier van producten voor de medische sector. In Nederland en Noord-Amerika komen er nieuwe productievestigingen. Dat meldt het bedrijf voorbeurs.CEO Ger Van Jeveren spreekt van een "sterk resultaat" dankzij innovatie en optimalisatie bij de magistrale bereidingen. Bijna de volledige omzet komt op het conto van Fagron, dat grondstoffen levert voor die eigen bereidingen van apothekers.Ook meldt het bedrijf dat de R&D-afdeling van Fagron werkt aan een concept voor pijnbestrijding. Het gaat om middelen die via de huid opgenomen worden om lokaal pijn te bestrijden, met beperking van de bijwerkingen die bij algemeen werkende pijnmiddelen optreden. Het concept zal in de eerste helft van volgend jaar gelanceerd worden. (Belga/NS)