Dat meldt Omega Pharma woensdag.

Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo in Bretagne, is bekend van onder meer de neusspray Physiomer. Er werken zeventig mensen. Het bedrijf boekte in 2009 een omzet van 25,6 miljoen euro. In 2011 zou het 25 miljoen euro kunnen bijdragen aan de omzet van Omega Pharma, luidt het.

Omega Pharma verdeelt al producten van Laboratoire de la Mer in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland.

De gesprekken worden gevoerd met investeringsfonds TRC Capital, de meerderheidsaandeelhouder van CH-Pharma, op zijn beurt de eigenaar van Laboratoire de la Mer.

Dat meldt Omega Pharma woensdag. Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo in Bretagne, is bekend van onder meer de neusspray Physiomer. Er werken zeventig mensen. Het bedrijf boekte in 2009 een omzet van 25,6 miljoen euro. In 2011 zou het 25 miljoen euro kunnen bijdragen aan de omzet van Omega Pharma, luidt het. Omega Pharma verdeelt al producten van Laboratoire de la Mer in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. De gesprekken worden gevoerd met investeringsfonds TRC Capital, de meerderheidsaandeelhouder van CH-Pharma, op zijn beurt de eigenaar van Laboratoire de la Mer.