Nugtella bevat wat in Californië 'medische marihuana' wordt genoemd. Dat is uitsluitend verkrijgbaar voor mensen die een speciale vergunning hebben om vanwege hun gezondheid marihuana te kunnen aanschaffen.

Nugtella is duurder dan Nutella. Een potje kost 25 dollar (18,65 euro). De verpakking van het Californische Nugtella lijkt sprekend op die van Nutella. "Ferrero zal alle mogelijke stappen ondernemen om zijn rechten te beschermen en om verwarring (van Nugtella) met het wereldberoemde merk Nutella uit te sluiten", zei een woordvoerder van het bedrijf tegen het Duitse weekblad Wirtschaftswoche. (Belga/AVE)

Nugtella bevat wat in Californië 'medische marihuana' wordt genoemd. Dat is uitsluitend verkrijgbaar voor mensen die een speciale vergunning hebben om vanwege hun gezondheid marihuana te kunnen aanschaffen. Nugtella is duurder dan Nutella. Een potje kost 25 dollar (18,65 euro). De verpakking van het Californische Nugtella lijkt sprekend op die van Nutella. "Ferrero zal alle mogelijke stappen ondernemen om zijn rechten te beschermen en om verwarring (van Nugtella) met het wereldberoemde merk Nutella uit te sluiten", zei een woordvoerder van het bedrijf tegen het Duitse weekblad Wirtschaftswoche. (Belga/AVE)