Het overnamebod wordt gelanceerd via de nv Fingen, die in handen is van de holding Erbe waarin Albert Frère en BNP Paribas participeren. NPM is de spilholding van de Waalse financier Albert Frère. De familiale holding van Frère en Erbe bezitten samen een ruime meerderheid van de aandelen NPM.

Het gelanceerde bod is dan ook van toepassing op de resterende aandelen die in handen zijn van het publiek. Het totale pakket stemt overeen met 30,8 miljoen aandelen van de 108 miljoen uitgegeven effecten.

Aan het bod zijn enkele voorwaarden verbonden. Zo wil Fingen minstens 90 procent van de aandelen in handen krijgen. Bij slotkoers noteerde het aandeel NPM op de sterindex Bel20 van Euronext donderdagavond tegen 40,31 euro.

Het overnamebod wordt gelanceerd via de nv Fingen, die in handen is van de holding Erbe waarin Albert Frère en BNP Paribas participeren. NPM is de spilholding van de Waalse financier Albert Frère. De familiale holding van Frère en Erbe bezitten samen een ruime meerderheid van de aandelen NPM. Het gelanceerde bod is dan ook van toepassing op de resterende aandelen die in handen zijn van het publiek. Het totale pakket stemt overeen met 30,8 miljoen aandelen van de 108 miljoen uitgegeven effecten. Aan het bod zijn enkele voorwaarden verbonden. Zo wil Fingen minstens 90 procent van de aandelen in handen krijgen. Bij slotkoers noteerde het aandeel NPM op de sterindex Bel20 van Euronext donderdagavond tegen 40,31 euro.