"Als gevolg van omstandigheden is aan bepaalde opschortende voorwaarden waaraan de transactie onderworpen was niet voldaan", luidt het in een persbericht van Punch.

Wim Deblauwe, CEO van Punch Graphix, is nu van plan Punch Graphix verder uit te bouwen met het oog op duurzame waardecreatie op lange termijn. Deblauwe noemt Punch Graphix "ons kroonjuweel" en wijst op de markt voor digitaal drukken die structureel gezond is.

De Nederlandse investeringsgroep NPM bracht in maart een bod uit op het controlebelang van 66,37 procent dat Punch aanhoudt in Punch Graphix.

"Als gevolg van omstandigheden is aan bepaalde opschortende voorwaarden waaraan de transactie onderworpen was niet voldaan", luidt het in een persbericht van Punch. Wim Deblauwe, CEO van Punch Graphix, is nu van plan Punch Graphix verder uit te bouwen met het oog op duurzame waardecreatie op lange termijn. Deblauwe noemt Punch Graphix "ons kroonjuweel" en wijst op de markt voor digitaal drukken die structureel gezond is. De Nederlandse investeringsgroep NPM bracht in maart een bod uit op het controlebelang van 66,37 procent dat Punch aanhoudt in Punch Graphix.