Het gaat om vijf toestellen van het type Boeing 787 en 92 van het type 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een schadeclaim ingediend voor geleden verliezen doordat de 737 MAX aan de grond moest blijven en voor motorproblemen bij de 787. De vliegtuigen van het type 737 MAX staan wereldwijd sinds maart vorig jaar aan de grond. Volgens Norwegian Air heeft dat voor een verstoring van zijn operaties en voor significante verliezen gezorgd.

Net als de meeste andere luchtvaartmaatschappijen heeft Norwegian Air te kampen met de coronacrisis. Zowat 7.650 werknemers zijn op tijdelijke werkloosheid gezet. De luchtvaartmaatschappij kampte ook voor de crisis al met financiële problemen.

Het gaat om vijf toestellen van het type Boeing 787 en 92 van het type 737 MAX. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een schadeclaim ingediend voor geleden verliezen doordat de 737 MAX aan de grond moest blijven en voor motorproblemen bij de 787. De vliegtuigen van het type 737 MAX staan wereldwijd sinds maart vorig jaar aan de grond. Volgens Norwegian Air heeft dat voor een verstoring van zijn operaties en voor significante verliezen gezorgd. Net als de meeste andere luchtvaartmaatschappijen heeft Norwegian Air te kampen met de coronacrisis. Zowat 7.650 werknemers zijn op tijdelijke werkloosheid gezet. De luchtvaartmaatschappij kampte ook voor de crisis al met financiële problemen.