Dat heeft topman Stephen Elop gezegd.

Wanneer Nokia precies het wapen onthult waarmee het de strijd aanbindt met tot dusver succesrijkere smartphonemakers als Apple en Samsung, is onduidelijk. Maar kenners verwachten dat dit al begin september kan zijn. Apple presenteert naar verwachting op 12 september zijn nieuwste iPhone.

Aandeel klimt

De aankondiging zette het aandeel Nokia woensdag 4,5 procent in de plus, ondanks een afwaardering van het Finse bedrijf door kredietbeoordelaar S&P. Die afwaardering was ingegeven door de tegenvallende financiële resultaten en vooruitzichten die Nokia onlangs publiceerde. Het bedrijf liet in een reactie weten dat het genoeg geld in kas heeft. (Belga/KVDA)

Dat heeft topman Stephen Elop gezegd. Wanneer Nokia precies het wapen onthult waarmee het de strijd aanbindt met tot dusver succesrijkere smartphonemakers als Apple en Samsung, is onduidelijk. Maar kenners verwachten dat dit al begin september kan zijn. Apple presenteert naar verwachting op 12 september zijn nieuwste iPhone. Aandeel klimt De aankondiging zette het aandeel Nokia woensdag 4,5 procent in de plus, ondanks een afwaardering van het Finse bedrijf door kredietbeoordelaar S&P. Die afwaardering was ingegeven door de tegenvallende financiële resultaten en vooruitzichten die Nokia onlangs publiceerde. Het bedrijf liet in een reactie weten dat het genoeg geld in kas heeft. (Belga/KVDA)