Etienne De Ganck werd benoemd als algemeen directeur Transport, terwijl Richard Gayetot is aangeduid als algemeen directeur Technics.

Als algemeen directeur van de directie Transport wordt Etienne De Ganck verantwoordelijk voor het treinverkeer. Hij werkt sinds 1981 voor de NMBS. Sinds 2012 staat hij in voor Transportplanning: hij is verantwoordelijk voor het transportplan 2014.

Richard Gayetot wordt als algemeen directeur van de directie Technics verantwoordelijk voor het treinmaterieel en de werkplaatsen. Gayetot is sinds 1978 in dienst van de NMBS.

Het organigram van het NMBS-directiecomité telt vijf directies. Behalve om Transport en Technics, gaat het om Stations, Finance, en Marketing & Sales. De algemeen directeurs Vincent Bourlard (directie Stations) en Michel Allé (Finance) werden bevestigd in hun functie.

Voor de vijfde directie, Marketing & Sales, wordt nog een algemeen (commercieel) directeur gezocht. "De selectieprocedure is nog niet afgelopen", aldus de NMBS in een persbericht.

Het nieuwe directiecomité van de NMBS, onder voorzitterschap van CEO Jo Cornu, gaat van start op 1 maart 2014. (Belga/BO)

Etienne De Ganck werd benoemd als algemeen directeur Transport, terwijl Richard Gayetot is aangeduid als algemeen directeur Technics. Als algemeen directeur van de directie Transport wordt Etienne De Ganck verantwoordelijk voor het treinverkeer. Hij werkt sinds 1981 voor de NMBS. Sinds 2012 staat hij in voor Transportplanning: hij is verantwoordelijk voor het transportplan 2014. Richard Gayetot wordt als algemeen directeur van de directie Technics verantwoordelijk voor het treinmaterieel en de werkplaatsen. Gayetot is sinds 1978 in dienst van de NMBS. Het organigram van het NMBS-directiecomité telt vijf directies. Behalve om Transport en Technics, gaat het om Stations, Finance, en Marketing & Sales. De algemeen directeurs Vincent Bourlard (directie Stations) en Michel Allé (Finance) werden bevestigd in hun functie. Voor de vijfde directie, Marketing & Sales, wordt nog een algemeen (commercieel) directeur gezocht. "De selectieprocedure is nog niet afgelopen", aldus de NMBS in een persbericht. Het nieuwe directiecomité van de NMBS, onder voorzitterschap van CEO Jo Cornu, gaat van start op 1 maart 2014. (Belga/BO)