Maandag volgt er bij NMBS Holding de algemene vergadering en een bijeenkomst van het paritair comité. Tijdens die vergaderingen zullen volgens La Libre de cijfers van de holding en van de NMBS Groep (NMBS Holding, vervoersmaatschappij NMBS en Infrabel) besproken worden.

De holding en Infrabel zouden respectievelijk een bedrijfskasstroom (ebitda) realiseren van 122 en 55 miljoen euro. Vorige week raakte al bekend dat de NMBS een dieprode bedrijfskasstroom van -473,6 miljoen euro optekende in 2009.

Volgens de Franstalige krant is het ook niet zeker of de algemene vergadering van de holding maandag de cijfers goedkeurt, omdat de vervoersmaatschappij pas vorige week met cijfers over de brug kwam. Daardoor was er mogelijk te weinig tijd om de cijfers te bestuderen.

Maandag volgt er bij NMBS Holding de algemene vergadering en een bijeenkomst van het paritair comité. Tijdens die vergaderingen zullen volgens La Libre de cijfers van de holding en van de NMBS Groep (NMBS Holding, vervoersmaatschappij NMBS en Infrabel) besproken worden. De holding en Infrabel zouden respectievelijk een bedrijfskasstroom (ebitda) realiseren van 122 en 55 miljoen euro. Vorige week raakte al bekend dat de NMBS een dieprode bedrijfskasstroom van -473,6 miljoen euro optekende in 2009. Volgens de Franstalige krant is het ook niet zeker of de algemene vergadering van de holding maandag de cijfers goedkeurt, omdat de vervoersmaatschappij pas vorige week met cijfers over de brug kwam. Daardoor was er mogelijk te weinig tijd om de cijfers te bestuderen.