Dekkers is sinds 2010 de hoogste baas bij Bayer. Hij gaf in 2014 aan dat hij om 'familieredenen' eind dit jaar wilde opstappen.

Omdat Baumann al geruime tijd bij Bayer werkt, hoeft hij niet ingewerkt te worden.

Dekkers heeft aangeboden zijn contract dat nog liep tot 31 december, per eind april te laten ontbinden.

Bayer maakte woensdag ook bekend zoals verwacht het dividend duidelijk op te trekken. Voor 2015 zal dat uitkomen op 2,5 euro per aandeel, tegenover 2,25 euro een jaar eerder. Het gaat om de zesde verhoging op rij.

De cijfers voor 2015 zal Dekkers donderdag voorstellen. Analisten gaan ervan uit dat Bayer zijn eigen doelstellingen bereikt heeft en dat omzet en operationele winst duidelijk stijgen. (Belga/BO)

Dekkers is sinds 2010 de hoogste baas bij Bayer. Hij gaf in 2014 aan dat hij om 'familieredenen' eind dit jaar wilde opstappen. Omdat Baumann al geruime tijd bij Bayer werkt, hoeft hij niet ingewerkt te worden. Dekkers heeft aangeboden zijn contract dat nog liep tot 31 december, per eind april te laten ontbinden. Bayer maakte woensdag ook bekend zoals verwacht het dividend duidelijk op te trekken. Voor 2015 zal dat uitkomen op 2,5 euro per aandeel, tegenover 2,25 euro een jaar eerder. Het gaat om de zesde verhoging op rij. De cijfers voor 2015 zal Dekkers donderdag voorstellen. Analisten gaan ervan uit dat Bayer zijn eigen doelstellingen bereikt heeft en dat omzet en operationele winst duidelijk stijgen. (Belga/BO)