Nascom haalde het daarbij naar eigen zeggen van Wanabe, Prophets, One Agency en het Franse Performance Interactive.
Voor Mobistar gaat Nascom het webplatform optimaliseren en samenwerken voor onlineproducties en conversieverbeteringen.

Het gaat hard voor de Limburgse start-up. Eerder dit jaar werd ook al een partnership afgesloten met Testronic Labs, dat vestigingen heeft in België, de VS, het Verenigd Koninkrijk en Polen, voor testdoeleinden. Eind vorig jaar nam Nascom ook i-Commotion over, dat gespecialiseerd is in mobiele applicaties, en uitgegroeid was tot een belangrijke nichespeler.

Het Genkse Nascom, in handen van de broers Jonas en Filip Coenen en met steun van de Limburgse Reconversiemaatschappij (LRM) profileert zich in diensten voor websites, reclamecampagnes voor digitale media en mobiele toepassingen. De omzet draait rond de 5 miljoen euro met een 70 werknemers.

L.D.

Nascom haalde het daarbij naar eigen zeggen van Wanabe, Prophets, One Agency en het Franse Performance Interactive. Voor Mobistar gaat Nascom het webplatform optimaliseren en samenwerken voor onlineproducties en conversieverbeteringen. Het gaat hard voor de Limburgse start-up. Eerder dit jaar werd ook al een partnership afgesloten met Testronic Labs, dat vestigingen heeft in België, de VS, het Verenigd Koninkrijk en Polen, voor testdoeleinden. Eind vorig jaar nam Nascom ook i-Commotion over, dat gespecialiseerd is in mobiele applicaties, en uitgegroeid was tot een belangrijke nichespeler. Het Genkse Nascom, in handen van de broers Jonas en Filip Coenen en met steun van de Limburgse Reconversiemaatschappij (LRM) profileert zich in diensten voor websites, reclamecampagnes voor digitale media en mobiele toepassingen. De omzet draait rond de 5 miljoen euro met een 70 werknemers. L.D.