Tesla kwam onlangs als onderdeel van een schikking met beurswaakhond SEC overeen dat topman Elon Musk als voorzitter terugtreedt. De beurstoezichthouder verweet hem fraude door op Twitter te reppen over een privatisering van Tesla en daarmee beleggers op het verkeerde been te zetten. Musk blijft overigens wel de topman van Tesla.

James Murdoch is nu nog de baas bij het bedrijf van zijn vader, 21st Century Fox. In de zoektocht naar een nieuwe onafhankelijke voorzitter viel in het geruchtencircuit eerder onder meer de naam van de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore. Ook oud-baas van Boeing Jim McNerney en Alan Mulally, die bij Ford de scepter zwaaide, werden genoemd.

Tesla kwam onlangs als onderdeel van een schikking met beurswaakhond SEC overeen dat topman Elon Musk als voorzitter terugtreedt. De beurstoezichthouder verweet hem fraude door op Twitter te reppen over een privatisering van Tesla en daarmee beleggers op het verkeerde been te zetten. Musk blijft overigens wel de topman van Tesla. James Murdoch is nu nog de baas bij het bedrijf van zijn vader, 21st Century Fox. In de zoektocht naar een nieuwe onafhankelijke voorzitter viel in het geruchtencircuit eerder onder meer de naam van de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore. Ook oud-baas van Boeing Jim McNerney en Alan Mulally, die bij Ford de scepter zwaaide, werden genoemd.