Volgens het blad Le Vif/L'Express zijn woensdag niet alleen Fornieri, maar ook Luciano D'Onofrio (sportief directeur van Antwerp FC) en Samuel Di Giovanni (topman van de bewakingsfirma Protection Unit) ondervraagd. Dat gebeurde door de federale gerechtelijke politie van Luik, met steun van de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie (CDBC).

De drie zouden volgens het weekblad overgebracht zijn naar het commissariaat van Saint-Léonard in Luik, waar ze als verdachten werden ondervraagd en van hun vrijheid beroofd. Ze zouden nog niet in beschuldiging zijn gesteld, schrijft Le Vif.

Het dossier heeft betrekking op 'dubieuze aankopen' van aandelen-Mithra in de periode eind 2018-begin 2019.

Volgens de advocaten van Fornieri maakt dit verhoor deel uit van het normale verloop van het onderzoek naar hun cliënt. Ze wijzen erop dat hij elke inbreuk ontkend. Ook betreuren ze dat dit opnieuw in de openbaarheid komt, terwijl dit onder het geheim van het onderzoek valt.

Volgens het blad Le Vif/L'Express zijn woensdag niet alleen Fornieri, maar ook Luciano D'Onofrio (sportief directeur van Antwerp FC) en Samuel Di Giovanni (topman van de bewakingsfirma Protection Unit) ondervraagd. Dat gebeurde door de federale gerechtelijke politie van Luik, met steun van de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie (CDBC). De drie zouden volgens het weekblad overgebracht zijn naar het commissariaat van Saint-Léonard in Luik, waar ze als verdachten werden ondervraagd en van hun vrijheid beroofd. Ze zouden nog niet in beschuldiging zijn gesteld, schrijft Le Vif. Het dossier heeft betrekking op 'dubieuze aankopen' van aandelen-Mithra in de periode eind 2018-begin 2019. Volgens de advocaten van Fornieri maakt dit verhoor deel uit van het normale verloop van het onderzoek naar hun cliënt. Ze wijzen erop dat hij elke inbreuk ontkend. Ook betreuren ze dat dit opnieuw in de openbaarheid komt, terwijl dit onder het geheim van het onderzoek valt.