In het nieuwe voorstel wordt de sluitingsdatum van de fabriek verschoven van 30 juni naar 31 december en wordt er tijd gelaten tot eind september om een investeerder voor Opel Antwerpen te vinden.

Minister-president Peeters wil alvast met de vakbonden en sectorfederatie Agoria rond de tafel gaan zitten om het nieuwe voorstel te onderzoeken. "Dat er meer tijd is om een investeerder te zoeken, speelt in ons voordeel. In tijden van economische crisis is het niet eenvoudig om een investeerder te vinden, maar dat kan misschien veranderen nu het economische klimaat aan het opklaren is", aldus Peeters.

In het nieuwe voorstel wordt de sluitingsdatum van de fabriek verschoven van 30 juni naar 31 december en wordt er tijd gelaten tot eind september om een investeerder voor Opel Antwerpen te vinden. Minister-president Peeters wil alvast met de vakbonden en sectorfederatie Agoria rond de tafel gaan zitten om het nieuwe voorstel te onderzoeken. "Dat er meer tijd is om een investeerder te zoeken, speelt in ons voordeel. In tijden van economische crisis is het niet eenvoudig om een investeerder te vinden, maar dat kan misschien veranderen nu het economische klimaat aan het opklaren is", aldus Peeters.