Maynards werd door Opel in de arm genomen voor de verkoop van de infrastructuur van de site in Antwerpen. Daar bevond zich vooral materieel dat werd gebruikt om de Opel Astra te vervaardigen.

Het oorspronkelijke plan om de hele infrastructuur te verkopen aan een Chinese investeringsgroep werd afgeblazen, omdat die transactie volgens Maynards te lang zou aanslepen. Daarom werd beslist de inboedel in verschillende pakketten op te splitsen en te verkopen. Daarbij was het de bedoeling om de gebouwen uiterlijk tegen juli 2011 te ontruimen.

Volgens Maynards is de snelle verkoop in vijf maanden een groot succes voor een fabriek van die omvang - ruim 400.000 vierkante meter. In normalige omstandigheden wordt gerekend op een periode van twee jaar. De snelle verkoop zou in de eerste plaats een gevolg zijn van een toenemende vraag naar drukpersen en ander productiemateriaal vanuit de groeilanden.

Maynards werd door Opel in de arm genomen voor de verkoop van de infrastructuur van de site in Antwerpen. Daar bevond zich vooral materieel dat werd gebruikt om de Opel Astra te vervaardigen. Het oorspronkelijke plan om de hele infrastructuur te verkopen aan een Chinese investeringsgroep werd afgeblazen, omdat die transactie volgens Maynards te lang zou aanslepen. Daarom werd beslist de inboedel in verschillende pakketten op te splitsen en te verkopen. Daarbij was het de bedoeling om de gebouwen uiterlijk tegen juli 2011 te ontruimen.Volgens Maynards is de snelle verkoop in vijf maanden een groot succes voor een fabriek van die omvang - ruim 400.000 vierkante meter. In normalige omstandigheden wordt gerekend op een periode van twee jaar. De snelle verkoop zou in de eerste plaats een gevolg zijn van een toenemende vraag naar drukpersen en ander productiemateriaal vanuit de groeilanden.