"Het zit in ons DNA om via fusies en overnames te groeien. Dus als er zich een mooie opportuniteit aanbiedt, dan gaan we daar zeker op ingaan en zeker fusies en overnames doen," aldus de topvrouw van het beursgenoteerde bedrijf.

Een grote fusie met een even grote speler zoals Chiquita bijvoorbeeld lijkt een minder plausibel scenario. "Natuurlijk hebben we reeds grote overnames gedaan, maar ook heel veel kleine overnames, die strategisch heel goed inpassen. Om vooruitgang te kunnen blijven maken. Dus fusies en overnames blijven echt wel op onze agenda staan."

Z-talk Goossens zaterdagmorgen op Kanaal Z, of nu al hieronder

"Het zit in ons DNA om via fusies en overnames te groeien. Dus als er zich een mooie opportuniteit aanbiedt, dan gaan we daar zeker op ingaan en zeker fusies en overnames doen," aldus de topvrouw van het beursgenoteerde bedrijf. Een grote fusie met een even grote speler zoals Chiquita bijvoorbeeld lijkt een minder plausibel scenario. "Natuurlijk hebben we reeds grote overnames gedaan, maar ook heel veel kleine overnames, die strategisch heel goed inpassen. Om vooruitgang te kunnen blijven maken. Dus fusies en overnames blijven echt wel op onze agenda staan."Z-talk Goossens zaterdagmorgen op Kanaal Z, of nu al hieronder