Het bedrijf uit Waals-Brabant wil zich voortaan gaan concentreren op de ontwikkeling van zijn meest vergevorderde therapie ALLOB: een celtherapie voor complexe scheenbeenbreuken. Om daartoe voldoende middelen vrij te maken worden alle andere activiteiten stopgezet.

Die verandering van strategie gaat ook gepaard met een wissel van de macht. Een groot deel van de directieleden verlaat de komende maanden het bedrijf. Dat geldt voor Miguel Forte (CEO), Tony Ting (CSO), Stefanos Theoharis (CBO) en Lieve Creten (CFO). De CEO blijft voorlopig in functie om de transitie te verzekeren.

Het bedrijf uit Waals-Brabant wil zich voortaan gaan concentreren op de ontwikkeling van zijn meest vergevorderde therapie ALLOB: een celtherapie voor complexe scheenbeenbreuken. Om daartoe voldoende middelen vrij te maken worden alle andere activiteiten stopgezet. Die verandering van strategie gaat ook gepaard met een wissel van de macht. Een groot deel van de directieleden verlaat de komende maanden het bedrijf. Dat geldt voor Miguel Forte (CEO), Tony Ting (CSO), Stefanos Theoharis (CBO) en Lieve Creten (CFO). De CEO blijft voorlopig in functie om de transitie te verzekeren.