Die groep heeft in Nederland 46 tankstations en in ons land dertien, vooral in de Limburgse grensstreek. Lukoil is sinds 2007 aanwezig in België.

Met de overname drijft het Russische bedrijf het aantal Belgische benzinestations op tot 181. De grote doorbraak op de Belgische markt, maar ook in andere landen van West-Europa, dateert van 2007 toen Lukoil het netwerk van JET overnam. In maart 2012 nam Lukoil ook al 8 Waalse stations over van de groep NMG.
Het Russische merk profileert zich als een prijsbreker. De 59 overgenomen benzinestations worden binnenkort in een rood-wit Lukoil kleedje gestoken. (KC)

Die groep heeft in Nederland 46 tankstations en in ons land dertien, vooral in de Limburgse grensstreek. Lukoil is sinds 2007 aanwezig in België. Met de overname drijft het Russische bedrijf het aantal Belgische benzinestations op tot 181. De grote doorbraak op de Belgische markt, maar ook in andere landen van West-Europa, dateert van 2007 toen Lukoil het netwerk van JET overnam. In maart 2012 nam Lukoil ook al 8 Waalse stations over van de groep NMG. Het Russische merk profileert zich als een prijsbreker. De 59 overgenomen benzinestations worden binnenkort in een rood-wit Lukoil kleedje gestoken. (KC)