Vooral qua invoer van kreeften (hoofdzakelijk uit Canada) is de onderneming van zaakvoerder Christof Malysse "incontournable" bij toprestaurants (30 procent), traiteur- en cateringbedrijven (20 procent), speciaalzaken (15 procent) en de groothandels en grootwarenhuizen (35 procent). Behalve kreeften verdeelt Lobster Fish nog 150 verschillende culinaire kwaliteitsproducten, goed voor om en bij de 700 ton op jaarbasis en circa 500 leveringen per week.

Omdat de zaak tegen de muren was opgegroeid, werd geïnvesteerd in een gloednieuw pand dat werkt volgens de hoogste standaard in de voedingssector.

De nieuwe vestiging biedt onder meer ruimte voor twee indrukwekkende "leefvijvers" van maar liefst 50.000 liter voor levende kreeften. Er is ook ruimte voor een industriële grootkeuken die in deze fase al tot 70.000 liter vissoep klaarstoomt. Het nieuwe pand in Deerlijk is ook ecologisch uitgerust en voorzien van 130 zonnepanelen die door het Waregemse Enfinity werden geleverd. Met een capaciteit van 70 Megawatt piek kan Lobster Fish grotendeels voorzien in zijn eigen energiebehoefte.

Lobster Fish is een snelgroeier die vandaag tekent voor een omzet van om en bij de 12 miljoen euro. De kmo, die zijn versproducten betrekt uit alle uithoeken van de wereld, is niet enkel actief op de Belgische markt maar ook in Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Italië.

KC

Vooral qua invoer van kreeften (hoofdzakelijk uit Canada) is de onderneming van zaakvoerder Christof Malysse "incontournable" bij toprestaurants (30 procent), traiteur- en cateringbedrijven (20 procent), speciaalzaken (15 procent) en de groothandels en grootwarenhuizen (35 procent). Behalve kreeften verdeelt Lobster Fish nog 150 verschillende culinaire kwaliteitsproducten, goed voor om en bij de 700 ton op jaarbasis en circa 500 leveringen per week. Omdat de zaak tegen de muren was opgegroeid, werd geïnvesteerd in een gloednieuw pand dat werkt volgens de hoogste standaard in de voedingssector. De nieuwe vestiging biedt onder meer ruimte voor twee indrukwekkende "leefvijvers" van maar liefst 50.000 liter voor levende kreeften. Er is ook ruimte voor een industriële grootkeuken die in deze fase al tot 70.000 liter vissoep klaarstoomt. Het nieuwe pand in Deerlijk is ook ecologisch uitgerust en voorzien van 130 zonnepanelen die door het Waregemse Enfinity werden geleverd. Met een capaciteit van 70 Megawatt piek kan Lobster Fish grotendeels voorzien in zijn eigen energiebehoefte. Lobster Fish is een snelgroeier die vandaag tekent voor een omzet van om en bij de 12 miljoen euro. De kmo, die zijn versproducten betrekt uit alle uithoeken van de wereld, is niet enkel actief op de Belgische markt maar ook in Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Italië. KC