Het Gentse hof van beroep veroordeelde Denys op 20 september tot twee jaar cel, waarvan één jaar effectief. Kort na de uitspraak van het hof besliste hij nog om naar het Hof van Cassatie te trekken, meldt de krant De Tijd maandag.

Denys was de gewezen advocaat van spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie Speech Products en de persoonlijke raadgever van Jo Lernout en Pol Hauspie. Hij was ook de algemeen directeur van de met L&H verbonden investeringsmaatschappij L&H Investment Company.

Denys studeerde rechten in Leuvenen specialiseerde zich later in financiën. Hij startte zijn loopbaan bij Allen & Overy, waarna hij overstapte naar L&H Investment Company.


Het Gentse hof van beroep veroordeelde Denys op 20 september tot twee jaar cel, waarvan één jaar effectief. Kort na de uitspraak van het hof besliste hij nog om naar het Hof van Cassatie te trekken, meldt de krant De Tijd maandag. Denys was de gewezen advocaat van spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie Speech Products en de persoonlijke raadgever van Jo Lernout en Pol Hauspie. Hij was ook de algemeen directeur van de met L&H verbonden investeringsmaatschappij L&H Investment Company. Denys studeerde rechten in Leuvenen specialiseerde zich later in financiën. Hij startte zijn loopbaan bij Allen & Overy, waarna hij overstapte naar L&H Investment Company.