Stefaan Vandierendonck, de verkoopdirecteur voor Zuid-Amerika bij Sarens, noemt Transversal zeer complementair. "Sarens is vooral actief met mobiele kranen. We zullen twaalf mobiele kranen naar Chili brengen. Die zullen er worden ingezet in onder meer de mijnbouw en de bouw van nieuwe energiecentrales." Transversal is een volle dochter en wordt omgedoopt in Sarens Chili.

Transversal telt vijftig werknemers en haalde in 2011 een omzet van 3 miljoen dollar. Sarens Group is al actief in Colombia, Peru, Venezuela, en dingt nu ook mee bij de bouw van een nieuwe energiecentrale in Brazilië. (W.R.)

Stefaan Vandierendonck, de verkoopdirecteur voor Zuid-Amerika bij Sarens, noemt Transversal zeer complementair. "Sarens is vooral actief met mobiele kranen. We zullen twaalf mobiele kranen naar Chili brengen. Die zullen er worden ingezet in onder meer de mijnbouw en de bouw van nieuwe energiecentrales." Transversal is een volle dochter en wordt omgedoopt in Sarens Chili. Transversal telt vijftig werknemers en haalde in 2011 een omzet van 3 miljoen dollar. Sarens Group is al actief in Colombia, Peru, Venezuela, en dingt nu ook mee bij de bouw van een nieuwe energiecentrale in Brazilië. (W.R.)