Enkel gemengd met een vloeistof zouden koekjes voor peuters tussen 6 en 9 maanden volledig veilig zijn. Het doel van de terugroepactie is de voedingsinstructies op de verpakking duidelijker te maken.

Kraft Foods benadrukt dat de koekjes voor kinderen ouder dan 9 maanden altijd veilig zijn. Bij kindjes tussen 6 en 9 maanden duurt het echter te lang voor het koekje zacht wordt in de mond. Ongemak of verstikkingsverschijnselen kunnen daarbij niet geheel worden uitgesloten, luidt het in een persbericht.

Wie het product niet meer wenst te gebruiken, kan het strookje met
de houdbaarheidsdatum terugsturen naar Betterfood, p/a Desk Services, postbus 96, 3620 Lanaken, met vermelding van naam en adres. Aanvullende informatie is mogelijk via het gratis nummer 00800/80013457.

Naast de terugroepactie zal Kraft Foods dezelfde boodschap ook verspreiden via advertenties in de media.

Enkel gemengd met een vloeistof zouden koekjes voor peuters tussen 6 en 9 maanden volledig veilig zijn. Het doel van de terugroepactie is de voedingsinstructies op de verpakking duidelijker te maken. Kraft Foods benadrukt dat de koekjes voor kinderen ouder dan 9 maanden altijd veilig zijn. Bij kindjes tussen 6 en 9 maanden duurt het echter te lang voor het koekje zacht wordt in de mond. Ongemak of verstikkingsverschijnselen kunnen daarbij niet geheel worden uitgesloten, luidt het in een persbericht. Wie het product niet meer wenst te gebruiken, kan het strookje met de houdbaarheidsdatum terugsturen naar Betterfood, p/a Desk Services, postbus 96, 3620 Lanaken, met vermelding van naam en adres. Aanvullende informatie is mogelijk via het gratis nummer 00800/80013457. Naast de terugroepactie zal Kraft Foods dezelfde boodschap ook verspreiden via advertenties in de media.