KBC en Union Bank of India melden over het akkoord in een gemeenschappelijk persbericht Financiële details worden niet bekendgemaakt. Bovendien moet de deal nog goedgekeurd worden door de Indiase toezichthouder.

De operatie zal geen noemenswaardige invloed hebben op de winst en het kapitaal van de KBC Groep, luidt het.

Union Bank of India zal onder haar eigen merknaam de producten en diensten blijven aanbieden. "Deze overeenkomst past binnen de strategische focus van KBC Asset Management op de kernmarkten en activiteiten van KBC Groep", aldus KBC-topman Johan Thijs. "Ik kijk dankbaar terug op een interessante tijd waarin we met onze uitgebreide knowhow op het vlak van fondsen konden bijdragen tot de ontwikkeling van een nieuwe speler in de Indiase markt voor fondsenbeheer."

A. Tiwari, voorzitter van Union Bank of India, bevestigt het engagement van Union Bank of India om onder het eigen merk de beleggers een volledig producten- en dienstengamma aan te bieden. (Belga/BO)

KBC en Union Bank of India melden over het akkoord in een gemeenschappelijk persbericht Financiële details worden niet bekendgemaakt. Bovendien moet de deal nog goedgekeurd worden door de Indiase toezichthouder. De operatie zal geen noemenswaardige invloed hebben op de winst en het kapitaal van de KBC Groep, luidt het. Union Bank of India zal onder haar eigen merknaam de producten en diensten blijven aanbieden. "Deze overeenkomst past binnen de strategische focus van KBC Asset Management op de kernmarkten en activiteiten van KBC Groep", aldus KBC-topman Johan Thijs. "Ik kijk dankbaar terug op een interessante tijd waarin we met onze uitgebreide knowhow op het vlak van fondsen konden bijdragen tot de ontwikkeling van een nieuwe speler in de Indiase markt voor fondsenbeheer." A. Tiwari, voorzitter van Union Bank of India, bevestigt het engagement van Union Bank of India om onder het eigen merk de beleggers een volledig producten- en dienstengamma aan te bieden. (Belga/BO)