Karel Baert wordt vanaf 15 april CEO van Febelfin en de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB).

Baert wordt vanaf 15 april CEO van Febelfin en de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB). De nieuwe topman van Febelfin komt over van consultant Egon Zehnder, waar hij partner is. Eerder werkte hij voor Deutsche Bank België, was hij gedelegeerd bestuurder voor bpost bank en stond nadien aan het hoofd van het retailnetwerk van het postbedrijf.

Baert volgt bij Febelfin Karel Van Eetvelt op. Die wordt zoals bekend vanaf 1 april CEO bij RSC Anderlecht. De nieuwe topman zal als 'ervaren bruggenbouwer' de visie en strategie van de federatie verder waarmaken en uitdragen, klinkt het bij Febelfin.

Karel Baert wordt vanaf 15 april CEO van Febelfin en de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB). Baert wordt vanaf 15 april CEO van Febelfin en de Belgische Vereniging van Banken en Beursvennootschappen (BVB). De nieuwe topman van Febelfin komt over van consultant Egon Zehnder, waar hij partner is. Eerder werkte hij voor Deutsche Bank België, was hij gedelegeerd bestuurder voor bpost bank en stond nadien aan het hoofd van het retailnetwerk van het postbedrijf. Baert volgt bij Febelfin Karel Van Eetvelt op. Die wordt zoals bekend vanaf 1 april CEO bij RSC Anderlecht. De nieuwe topman zal als 'ervaren bruggenbouwer' de visie en strategie van de federatie verder waarmaken en uitdragen, klinkt het bij Febelfin.