Fons Leroy werd in 2005 benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Op 1 juli 2019 gaat Leroy met pensioen.

Zijn opvolger, Wim Adriaens, startte zijn carrière bij de Federale Overheidsdienst Budget en Beheerscontrole en maakte in 2007 de overstap naar de Kamerfractie van N-VA.

Toen Philippe Muyters in 2009 onder meer de bevoegdheid Financiën en Begroting kreeg, werd hij raadgever op het kabinet. In 2016 volgde hij Koen Algoed op als kabinetschef, toen die secretaris-generaal werd bij het Departement Financiën en Begroting.

Adriaens is bestuurslid bij N-VA Ninove.

Fons Leroy werd in 2005 benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Op 1 juli 2019 gaat Leroy met pensioen. Zijn opvolger, Wim Adriaens, startte zijn carrière bij de Federale Overheidsdienst Budget en Beheerscontrole en maakte in 2007 de overstap naar de Kamerfractie van N-VA. Toen Philippe Muyters in 2009 onder meer de bevoegdheid Financiën en Begroting kreeg, werd hij raadgever op het kabinet. In 2016 volgde hij Koen Algoed op als kabinetschef, toen die secretaris-generaal werd bij het Departement Financiën en Begroting. Adriaens is bestuurslid bij N-VA Ninove.