Met het concept wil de supermarktketen klanten bedienen voor hun dagelijkse boodschappen en voor producten voor onderweg.

'Het nieuwbouwpand aan de Teniersplaats ligt in hartje Antwerpen. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor openbaar vervoer reizigers en de fiets- en looproute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten', verklaart Peter Isaac, managing director Jumbo België.

Voor de nieuwe stadswinkel is Jumbo nog op zoek naar 75 medewerkers.

In juli kondigde de Nederlandse keten aan dat ze het aantal winkels in ons land tegen eind dit jaar bijna wil verdubbelen. Ze mikt op ongeveer twintig winkels in België.

Met het concept wil de supermarktketen klanten bedienen voor hun dagelijkse boodschappen en voor producten voor onderweg.'Het nieuwbouwpand aan de Teniersplaats ligt in hartje Antwerpen. De locatie is een veelgebruikt knooppunt voor openbaar vervoer reizigers en de fiets- en looproute van Antwerpen Centraal Station naar de winkelstraten', verklaart Peter Isaac, managing director Jumbo België. Voor de nieuwe stadswinkel is Jumbo nog op zoek naar 75 medewerkers. In juli kondigde de Nederlandse keten aan dat ze het aantal winkels in ons land tegen eind dit jaar bijna wil verdubbelen. Ze mikt op ongeveer twintig winkels in België.