Heel wat luchtvaartmaatschappijen hebben deze zomerperiode hun aanbod vanuit Zaventem uitgebreid. Dat was ook het geval voor Brussels Airlines.

Het uitgebreide aanbod verklaart deels de hogere passagierscijfers, al merkt woordvoerder Geert Sciot op dat de toename van het aantal passagiers hoger ligt dan de toename van het aanbod. "De algemene bezettingsgraad steeg met 3 procentpunten".

De prijzenslag op heel wat bestemmingen verleidt duidelijk veel vakantiegangers. "Het Europese vluchtaanbod, met in juli een sterk accent op zuiderse vakantiebestemmingen, trok 13 procent meer gasten aan", luist het in een persbericht van Brussels Airlines. "De nieuwe bestemmingen scoren goed, we voelen geen negatief effect van de concurrentie", aldus de woordvoerder.

De vluchten van en naar Afrika en de Verenigde Staten kenden een passagiersgroei van respectievelijk 3,5 en 2,1 procentpunten in juli. Brussels Airlines merkt nog op dat ze in het kader van het festival Tomorrowland 15.000 bezoekers naar ons land vloog. (Belga/BO)

Heel wat luchtvaartmaatschappijen hebben deze zomerperiode hun aanbod vanuit Zaventem uitgebreid. Dat was ook het geval voor Brussels Airlines. Het uitgebreide aanbod verklaart deels de hogere passagierscijfers, al merkt woordvoerder Geert Sciot op dat de toename van het aantal passagiers hoger ligt dan de toename van het aanbod. "De algemene bezettingsgraad steeg met 3 procentpunten". De prijzenslag op heel wat bestemmingen verleidt duidelijk veel vakantiegangers. "Het Europese vluchtaanbod, met in juli een sterk accent op zuiderse vakantiebestemmingen, trok 13 procent meer gasten aan", luist het in een persbericht van Brussels Airlines. "De nieuwe bestemmingen scoren goed, we voelen geen negatief effect van de concurrentie", aldus de woordvoerder. De vluchten van en naar Afrika en de Verenigde Staten kenden een passagiersgroei van respectievelijk 3,5 en 2,1 procentpunten in juli. Brussels Airlines merkt nog op dat ze in het kader van het festival Tomorrowland 15.000 bezoekers naar ons land vloog. (Belga/BO)