TUI Travel Belgium is de grootste Belgische toerismegroep en moedermaatschappij van onder meer de touroperators Jetair en Sunjets.be, de luchtvaartmaatschappij Jetairfly en het vliegonderhoudsbedrijf Tec4Jets. Jetairport ligt naast de luchthaventerminal en grenst aan het tarmac van Brussels Airport.

Het complex omvat niet alleen kantoren maar ook een onderhoudsloods van Tec4Jets, die ruimte biedt aan drie vliegtuigen. Ook de nieuwste Boeing 787 die Jetairfly binnenkort in dienst neemt, zal er onderhouden kunnen worden. De bouw was een architecturaal huzarenstuk en vergde een investering van 30 miljoen euro.

Naast Tec4Jets (momenteel gevestigd in twee hangars op Brussels Airport) verhuizen naar Jetairport de afdeling 'specialists" van Jetair (nu in Mechelen), Sunjets.be (Brussel), de centrale diensten van reisbureauketen Jetaircenter (Mechelen), Sirius (Mechelen), de centrale diensten van Jetairfly (nabij Zaventem) en de pilotenopleiding TUIfly Academy Brussels (nabij Zaventem).

Door de verhuis zijn, met uitzondering van het netwerk van lokale
reisagentschappen, alle activiteiten van TUI Travel Belgium gespreid over slechts twee locaties: Jetairport in Zaventem en JetCenter in Oostende.

Volgens Elie Bruyninckx, CEO TUI Travel Belgium, zal de concentratie van de activiteiten in twee gebouwen de interne bedrijfsprocessen verder optimaliseren. "Onze verbeterde operationele efficiëntie zal leiden tot een betere service, betere kwaliteit en betere vakanties", aldus Bruyninckx. (Belga/BO)

TUI Travel Belgium is de grootste Belgische toerismegroep en moedermaatschappij van onder meer de touroperators Jetair en Sunjets.be, de luchtvaartmaatschappij Jetairfly en het vliegonderhoudsbedrijf Tec4Jets. Jetairport ligt naast de luchthaventerminal en grenst aan het tarmac van Brussels Airport.Het complex omvat niet alleen kantoren maar ook een onderhoudsloods van Tec4Jets, die ruimte biedt aan drie vliegtuigen. Ook de nieuwste Boeing 787 die Jetairfly binnenkort in dienst neemt, zal er onderhouden kunnen worden. De bouw was een architecturaal huzarenstuk en vergde een investering van 30 miljoen euro. Naast Tec4Jets (momenteel gevestigd in twee hangars op Brussels Airport) verhuizen naar Jetairport de afdeling 'specialists" van Jetair (nu in Mechelen), Sunjets.be (Brussel), de centrale diensten van reisbureauketen Jetaircenter (Mechelen), Sirius (Mechelen), de centrale diensten van Jetairfly (nabij Zaventem) en de pilotenopleiding TUIfly Academy Brussels (nabij Zaventem). Door de verhuis zijn, met uitzondering van het netwerk van lokale reisagentschappen, alle activiteiten van TUI Travel Belgium gespreid over slechts twee locaties: Jetairport in Zaventem en JetCenter in Oostende. Volgens Elie Bruyninckx, CEO TUI Travel Belgium, zal de concentratie van de activiteiten in twee gebouwen de interne bedrijfsprocessen verder optimaliseren. "Onze verbeterde operationele efficiëntie zal leiden tot een betere service, betere kwaliteit en betere vakanties", aldus Bruyninckx. (Belga/BO)