"Wij nemen het voortouw", zegt Lauwers, vice-voorzitter van het directiecomité van Janssen Pharmaceutica, die 10 tot 50 miljoen euro wil verzamelen. We exploreren een aantal wegen en overleggen al met een aantal topmensen in durfkapitaal en andere industrieën."

Ook het Leuvense Capricorn van Jos Peeters werkt aan een fonds voor investeringen in de gezondheidszorg, het Capricorn Health Tech Fund. "We know", reageert Lauwers. "Dat is een van de mensen met wie we gaan praten, naast vele anderen."

Be.L.

"Wij nemen het voortouw", zegt Lauwers, vice-voorzitter van het directiecomité van Janssen Pharmaceutica, die 10 tot 50 miljoen euro wil verzamelen. We exploreren een aantal wegen en overleggen al met een aantal topmensen in durfkapitaal en andere industrieën." Ook het Leuvense Capricorn van Jos Peeters werkt aan een fonds voor investeringen in de gezondheidszorg, het Capricorn Health Tech Fund. "We know", reageert Lauwers. "Dat is een van de mensen met wie we gaan praten, naast vele anderen." Be.L.