De baggerwerken gaan onmiddellijk van start en zullen ongeveer drie jaar duren. Jan De Nul zal verschillende baggerschepen mobiliseren om de vaargeul in de haven te verdiepen. Eens de werken voltooid, blijven de schepen van Jan De Nul ter plaatse om de dieptes in de vaargeul te onderhouden.

Jan De Nul heeft vorig jaar al het eerste stuk van het Rabnabad-kanaal gebaggerd. Die baggercampagne zorgde voor meer zeetransport van en naar Payra. Tussen Payra en de hoofdstad Dhaka worden grote civiele infrastructuurwerken uitgevoerd om het havengebied meer en meer te ontsluiten.

De baggerwerken gaan onmiddellijk van start en zullen ongeveer drie jaar duren. Jan De Nul zal verschillende baggerschepen mobiliseren om de vaargeul in de haven te verdiepen. Eens de werken voltooid, blijven de schepen van Jan De Nul ter plaatse om de dieptes in de vaargeul te onderhouden. Jan De Nul heeft vorig jaar al het eerste stuk van het Rabnabad-kanaal gebaggerd. Die baggercampagne zorgde voor meer zeetransport van en naar Payra. Tussen Payra en de hoofdstad Dhaka worden grote civiele infrastructuurwerken uitgevoerd om het havengebied meer en meer te ontsluiten.