Dat meldt de netbeheerder in een persbericht. De raad van bestuur heeft, "onder voorbehoud van het eensluidend advies van de CREG", François Cornelis aangesteld als interim-CEO. Cornelis heeft verschillende leidinggevende functies bekleed in bedrijven uit de energiesector, zoals Petrofina en Total, zowel in België als in het buitenland.

De procedure om een nieuwe CEO aan te stellen wordt onmiddellijk gestart. "De raad van bestuur bevestigt de continuïteit voor de grote lopende infrastructuurprojecten en de internationale ontwikkeling van Elia en 50Hertz", besluit Elia.

(Belga)

Dat meldt de netbeheerder in een persbericht. De raad van bestuur heeft, "onder voorbehoud van het eensluidend advies van de CREG", François Cornelis aangesteld als interim-CEO. Cornelis heeft verschillende leidinggevende functies bekleed in bedrijven uit de energiesector, zoals Petrofina en Total, zowel in België als in het buitenland. De procedure om een nieuwe CEO aan te stellen wordt onmiddellijk gestart. "De raad van bestuur bevestigt de continuïteit voor de grote lopende infrastructuurprojecten en de internationale ontwikkeling van Elia en 50Hertz", besluit Elia.(Belga)