Het gaat om een management buy-out via de vennootschap Value Plus. De koper legt 24,7 miljoen euro op tafel, waarbij De Witte naar eigen zeggen de grootste investeerder is.

De Witte verkocht zijn hr-onderneming 'De Witte & Morel' in 2001 aan de Amerikaanse multinational Hudson. Die heeft vorige week beslist om een deel van de Europese en Aziatische activiteiten af te stoten. Voor de Benelux-activiteiten is de koper Value Plus. Hudson België is een belangrijke speler in ons land en stelt zo'n 250 mensen tewerk.

De rest van de Europese activiteiten gaat naar Morgan Philips. De Aziatische activiteiten komen in handen van de Apache Group.

Het gaat om een management buy-out via de vennootschap Value Plus. De koper legt 24,7 miljoen euro op tafel, waarbij De Witte naar eigen zeggen de grootste investeerder is.De Witte verkocht zijn hr-onderneming 'De Witte & Morel' in 2001 aan de Amerikaanse multinational Hudson. Die heeft vorige week beslist om een deel van de Europese en Aziatische activiteiten af te stoten. Voor de Benelux-activiteiten is de koper Value Plus. Hudson België is een belangrijke speler in ons land en stelt zo'n 250 mensen tewerk.De rest van de Europese activiteiten gaat naar Morgan Philips. De Aziatische activiteiten komen in handen van de Apache Group.