Ford gaat een internationale makelaar onder de arm nemen om zijn fabriek in Genk te verkopen. Dat heeft de Europese top van Ford gezegd tijdens een ontmoeting met de vakbonden. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Het gaat om een makelaar gespecialiseerd in grote vastgoedprojecten. In eerste instantie wordt gezocht naar een industriële investeerder. De vakbonden reageren sceptisch op die aankondiging.

Als er geen investeerder wordt gevonden, dan wordt de fabriek ontmanteld tot een industrieterrein dat voor andere activiteiten kan gebruikt worden. (Belga/SD)


Ford gaat een internationale makelaar onder de arm nemen om zijn fabriek in Genk te verkopen. Dat heeft de Europese top van Ford gezegd tijdens een ontmoeting met de vakbonden. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het gaat om een makelaar gespecialiseerd in grote vastgoedprojecten. In eerste instantie wordt gezocht naar een industriële investeerder. De vakbonden reageren sceptisch op die aankondiging. Als er geen investeerder wordt gevonden, dan wordt de fabriek ontmanteld tot een industrieterrein dat voor andere activiteiten kan gebruikt worden. (Belga/SD)